La Comunidad Civic Tech de Barcelona

Sobre Civic Lab Barcelona

abierto | transparente | no afiliado | horizontal

Civic Lab Barcelona es una plataforma presencial y virtual que tiene por objetivo estimular iniciativas de articulación entre personas involucradas en las tecnologías ciudadanas y el ámbito público. Mediante la organización de conferencias, talleres, hackathons y estudios diseñados para la comunidad, buscamos influir en la creación de herramientas para el mejoramiento del sistema político. Civic Lab Barcelona es un foro de carácter transparente que se apoya en la idea de compartir el conocimiento. ¡Únete a nuestra comunidad!

Próxims events

  • Taller con Auténtika cada Lunes 19:30-21:30, Centre Cívic Parc-Sandaru

Últimos posts

Nosotros

Paul Marie

Cofundador
Mentre estudiava Sociologia i Polítiques Internacionales a la City University de Londres, va participar en la creació de l’aplicació ciutadana Bridge, el que va donar impuls, juntament amb l’Alexis, als processos de canvi mitjançant el Civic Lab Barcelona.

Alexis

Cofundador
En tornar a Europa després de 3 anys de residència a Nova York, va continuar els seus estudis al Campus Euro-Americà de Ciencias Polítiques de París. L’Alexis és un entusiasta de les tecnologíes ciutadanes i membre cofundador del Civic Lab Barcelona.

Natalia

Analista d’innovació urbana
Des de Citymart, va ajudar els darrers 2 anys en la creació de solucions transformadores als problemes de diverses ciutats del món. Natalia ha donat suport a l’enfortiment de les capacitats d’innovació i resolució de problemes en governs locals. És amant de dels esports de vela i el volei-platja.

Enrique

Lingüista i educador
Enrique é lingüista i educador. Activista per a la igualtat social de les persones LGBT. El 1993 es va unir a la red d’organitzacions d’informació i prevenció del VIH/ITS, i des-del 2003, va col·laborar amb la coal·lició internacional d’accés als tractaments. Escriu al seu Blog: Locus Amoenus.

Virginia

Investigadora de “gamification” i dinàmiques P2P
Virginia és investigadora sobre dinàmiques P2P en economia, política, cultura i ecologia, així com de les tendències tecnològiques aplicades a l’evolució del paradigma que equilibri competència i cooperació, amb el potencial de treball en xarxa, a través de dinàmiques lúdiques i artístiques, aplicables de manera glocal.

Franc

Desenvolupador, dissenyador i strategist.
Franc és programador, dissenyador i artista digital amb formació en ciències i disseny. Després de deixar la investigació en neurociéncies, va treballar en tecnologia educativa a NYC durant 5 anys. Actualment està centrat en el disseny i desenvolupament de eines de dades, amb un especial interès en open government.

Irune

Encarregada de projectes
Irune és estudiant de Ciències Polítiques de la Universitat Pompeu Fabra compromesa des de fa temps amb l’associacionisme local, com a iniciadora de la ONG del seu Institut, i com a una de les coordinadores de la xarxa d’estudiants Students For Liberty a l’estat. Irune és una apasionada defensora dels moviments polítics que sorgeixen de la societat civil.